Millers Den Haag

Millers is een toegankelijk Internationaal restaurant met een stijlvol retro/chique interieur waar kwaliteit en versheid van onze producten en service met een glimlach tot de kernwaarden behoren. Of het nu gaat om uw lunch, borrel, diner, high wine of drankje en hapje op het terras wij verzorgen het graag.

Overdag is Millers één van de betere Haagsche grand cafés voor heerlijke koffie en gebak in de ochtend, een ontspannen of snelle (zaken-) lunch in de middag en een gezellige borrel met gevarieerde wijn- en biteskaart om de dag mee af te sluiten.

In de avond uren is Millers een a la carte restaurant waar u kunt plaats nemen in comfortabele banken en uitgebreid kunt genieten van wijn-spijs combinaties, gastvrijheid en het interieur. De keukenbrigade onder leiding van Chef kok Eric Dekkers biedt u een uitgebreide Internationale a la carte kaart geïnspireerd op basis van de klassieke Franse/ Italiaanse keuken met Aziatische invloeden. Kwaliteit staat hierbij voorop met gebruik van verse, eerlijke en waar mogelijk duurzame producten. Door de sommeliers worden bij de gerechten bijpassende wijnen geserveerd om zowel de smaak van de gerechten én de wijn optimaal te kunnen beleven. Wenst u liever zelf uw wijn te kiezen dan kunnen wij u uitgebreid adviseren over onze gevarieerde wijnkaart met tachtig wijnen uit de oude- en nieuwe wereld. Tevens biedt het restaurant u diverse menu’s voor uw avond uit met grotere gezelschappen.

exclusiveproductions.com/millersdenhaag.nl